Ανακοινώσεις

Super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ: 10% έκπτωση σε πολύτεκνες οικογένειες, μέλη των συλλόγων πολυτέκνων Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών

Σε μία αρκετά ιδιαίτερη περίοδο τόσο για την υγεία όσο και για την οικονομία, προσπαθούμε να βρισκόμαστε κάθε μέρα δίπλα στους καταναλωτές που μας χρειάζονται περισσότερο και να αποδεικνύουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα, στηρίζοντάς τους έμπρακτα.

Γι’ αυτό στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ παρέχουμε από σήμερα 10% έκπτωση στις πολύτεκνες οικογένειες, μέλη των συλλόγων πολυτέκνων Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών με τη χρήση της κάρτα club.

Περισσότερα...

Επιστροφή δημοτικών τελών

Eνημερώνoθμε τους ενδιαφερόμενους, ότι σύμφωνα με την αριθ. 365/2020 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η μείωση των δημοτικών τελών (Δ.Τ.) για το έτος 2021 σε ποσοστό (50%) πενήντα τοις εκατό, για τις παρακάτω κατηγορίες πολιτών:

Η μείωση θα γίνει με επιστροφή του ποσού, εφόσον κατατεθεί σχετική αίτηση των δικαιούχων στο πρωτόκολλο του Δήμου ή ηλεκτρονικά στη Δ/νση: protokolo@kozanh.gr , με τα παρακάτω αναφερόμενα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία του Δήμου)

 Για τους Πολύτεκνους:  Αντίγραφο πιστοποιητικού Πολυτεκνικής Ιδιότητας ή αντίγραφο κάρτας Πολυτέκνου (θεωρημένη και σε ισχύ για το έτος 2021)

 

        Όλοι οι ανωτέρω υποβάλλουν επίσης:

  • Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
  • Αντίγραφο (1ης σελίδας) βιβλιαρίου Τραπεζικού Λογαριασμού  με ευκρινή τον αριθμό ΙΒΑΝ.
  • Φωτοαντίγραφα και των δύο όψεων, όλων των πληρωμένων λογαριασμών ρεύματος (2/μηνων και εκκαθαριστικών), για το έτος 2021).
  • Σε περίπτωση που ο μετρητής της ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα του αιτούντος δικαιούχου, απαιτείται η κατάθεση αντιγράφου Φορολογικής Δήλωσης (Ε1)  έτους 2020 & Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.

Προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών έως: 31 Μαρτίου 2 0 2 2

 

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης

Σας ανακοινώνουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 12 Οκτώβριου 2021 στο Σύλλογο Πολυτέκνων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελικτικής Επιτροπής για την τριετία 2021-2024,μετά από πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου Ιωαννίδη Κυριάκο συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.. έγινε κατανομή των αξιωμάτων στους συμβούλους μετά από μυστική ψηφοφορία ωs εξής:

 

1.Ιωαννίδης Κυριάκος, Πρόεδρος

2.Θεοδωρίδης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος

3.Λέγγος Σωτήριος, Γενικός Γραμματέας

4.Νάκας Δημήτριος, Ταμίας

5.Γαύρος Οδυσσέας, Δημοσίων σχέσεων

6.Παντερμαλής Στυλιανός, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας

7.Σακαρίδης Θεοχάρης, Έφορος – Κοινωνικής Αλληλεγγύης

8.Κουλιούφας Χαρίσιος, Μέλος

9.Γράβα Στυλιανή, Μέλος

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.Ράπτης Δημήτριος Πρόεδρος

2.Απαζίδης Φώτιος

3.Τζιλίνης Αργύριος

 

Πρωταρχικός στόχος μας, είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί κύτταρο Δημιουργίας, Αλληλεγγύης και Προάσπισης του θεσμού της οικογένειας που σήμερα βάλλεται ανελέητα και οδηγείται στην εξαθλίωση. Προτεραιότητά μας είναι η κάθε πολύτεκνη οικογένεια να νιώσει τη ζεστασιά, την ηθική και υλική στήριξη και να αποτελεί ο Σύλλογος μας ,το αποκούμπι που η κάθε οικογένεια αναζητά.

 

Με τιμή το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                           ΛΕΓΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                                            ΚΟΖΑΝΗ 20-9-2021

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΛΙΟΥΡΑ 2

ΤΗΛ. & FAX 24610-22821                                       προς τα μέλη

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 171                                                 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Φίλοι και φίλες πολύτεκνοι σας καλούμε,

ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 - 16:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΙΟΥΡΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ/Σ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την εξελικτική επιτροπή μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως από 21 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν ένα από τα δύο μέλη κάθε Πολύτεκνης Οικογένειας με την επίδειξη θεωρημένης κάρτας πολυτέκνου και την αστυνομική ταυτότητα.

Πρωταρχικός στόχος μας, είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί κύτταρο Δημιουργίας, Αλληλεγγύης και Προάσπισης του θεσμού της οικογένειας που σήμερα βάλλεται ανελέητα και οδηγείται στην εξαθλίωση. Προτεραιότητά μας είναι η κάθε πολύτεκνη οικογένεια να νιώσει τη ζεστασιά, την ηθική και υλική στήριξη και να αποτελεί ο πολυτεκνικός σύλλογος μας ,το αποκούμπι που η κάθε οικογένεια αναζητά. Για αυτό το λόγο η συμμετοχή σας θεωρείται απαραίτητη στην διεξαγωγή των εκλογών.

Λόγω των μέτρων της πανδημίας covid-19 θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο συλλόγου 2461022821.

 

Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                          ΛΕΓΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Καθορίστηκε ο αριθμός Σχολικών Καθαριστριών ανά Δήμο – Πίνακας με τις 15.482 προσλήψεις

Το Υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε την 30η Ιουλίου «εξ. επείγον» έγγραφο σε Δήμους της Χώρας για να τους ανακοινώσει ότι με Απόφαση της Επιτροπής της αριθμ. 33/2006 ΠΥΣ ως ισχύει, εγκρίθηκε για το διδακτικό έτος 2021-2022:

- ο μέγιστος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων ανά Δήμο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων,

- ο μέγιστος αριθμός των ωρών ημερήσιας απασχόλησης του προσλαμβανόμενου προσωπικού.

(Για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης  - Δ.Ι.Ε.Κ. και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας - Σ.Δ.Ε. θα εκδοθεί εγκριτική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας.)

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...
Εκδηλώσεις
Μαίος 2022
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Τα νέα μας - Newsletters
Μάθετε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του Συλλόγου μας. Γίνεται μέλος στα newsletters.
Καιρός