Ανακοινώσεις

Εορτασμός της ημέρας της πολυτεκνής οικογένειας

Κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι επιστροφές δημοτικών τελών

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, πως έχουν κατατεθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι επιστροφές από τη μείωση των δημοτικών τελών.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με την 365/2020 απόφαση του, ενέκρινε τη μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού έτους 2021, σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) για τις παρακάτω κατηγορίες πολιτών:

– πολύτεκνους

 

πηγή: kozan.gr

Super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ: 10% έκπτωση σε πολύτεκνες οικογένειες, μέλη των συλλόγων πολυτέκνων Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών

Σε μία αρκετά ιδιαίτερη περίοδο τόσο για την υγεία όσο και για την οικονομία, προσπαθούμε να βρισκόμαστε κάθε μέρα δίπλα στους καταναλωτές που μας χρειάζονται περισσότερο και να αποδεικνύουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα, στηρίζοντάς τους έμπρακτα.

Γι’ αυτό στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ παρέχουμε από σήμερα 10% έκπτωση στις πολύτεκνες οικογένειες, μέλη των συλλόγων πολυτέκνων Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών με τη χρήση της κάρτα club.

Περισσότερα...

Επιστροφή δημοτικών τελών

Eνημερώνoθμε τους ενδιαφερόμενους, ότι σύμφωνα με την αριθ. 365/2020 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η μείωση των δημοτικών τελών (Δ.Τ.) για το έτος 2021 σε ποσοστό (50%) πενήντα τοις εκατό, για τις παρακάτω κατηγορίες πολιτών:

Η μείωση θα γίνει με επιστροφή του ποσού, εφόσον κατατεθεί σχετική αίτηση των δικαιούχων στο πρωτόκολλο του Δήμου ή ηλεκτρονικά στη Δ/νση: protokolo@kozanh.gr , με τα παρακάτω αναφερόμενα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία του Δήμου)

 Για τους Πολύτεκνους:  Αντίγραφο πιστοποιητικού Πολυτεκνικής Ιδιότητας ή αντίγραφο κάρτας Πολυτέκνου (θεωρημένη και σε ισχύ για το έτος 2021)

 

        Όλοι οι ανωτέρω υποβάλλουν επίσης:

  • Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
  • Αντίγραφο (1ης σελίδας) βιβλιαρίου Τραπεζικού Λογαριασμού  με ευκρινή τον αριθμό ΙΒΑΝ.
  • Φωτοαντίγραφα και των δύο όψεων, όλων των πληρωμένων λογαριασμών ρεύματος (2/μηνων και εκκαθαριστικών), για το έτος 2021).
  • Σε περίπτωση που ο μετρητής της ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα του αιτούντος δικαιούχου, απαιτείται η κατάθεση αντιγράφου Φορολογικής Δήλωσης (Ε1)  έτους 2020 & Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.

Προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών έως: 31 Μαρτίου 2 0 2 2

 

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης

Σας ανακοινώνουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 12 Οκτώβριου 2021 στο Σύλλογο Πολυτέκνων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελικτικής Επιτροπής για την τριετία 2021-2024,μετά από πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου Ιωαννίδη Κυριάκο συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.. έγινε κατανομή των αξιωμάτων στους συμβούλους μετά από μυστική ψηφοφορία ωs εξής:

 

1.Ιωαννίδης Κυριάκος, Πρόεδρος

2.Θεοδωρίδης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος

3.Λέγγος Σωτήριος, Γενικός Γραμματέας

4.Νάκας Δημήτριος, Ταμίας

5.Γαύρος Οδυσσέας, Δημοσίων σχέσεων

6.Παντερμαλής Στυλιανός, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας

7.Σακαρίδης Θεοχάρης, Έφορος – Κοινωνικής Αλληλεγγύης

8.Κουλιούφας Χαρίσιος, Μέλος

9.Γράβα Στυλιανή, Μέλος

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.Ράπτης Δημήτριος Πρόεδρος

2.Απαζίδης Φώτιος

3.Τζιλίνης Αργύριος

 

Πρωταρχικός στόχος μας, είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί κύτταρο Δημιουργίας, Αλληλεγγύης και Προάσπισης του θεσμού της οικογένειας που σήμερα βάλλεται ανελέητα και οδηγείται στην εξαθλίωση. Προτεραιότητά μας είναι η κάθε πολύτεκνη οικογένεια να νιώσει τη ζεστασιά, την ηθική και υλική στήριξη και να αποτελεί ο Σύλλογος μας ,το αποκούμπι που η κάθε οικογένεια αναζητά.

 

Με τιμή το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                           ΛΕΓΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Περισσότερα Άρθρα...
Εκδηλώσεις
Νοέμβριος 2022
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Τα νέα μας - Newsletters
Μάθετε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του Συλλόγου μας. Γίνεται μέλος στα newsletters.
Καιρός