Ανακοινώσεις

Μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία - 31 Μαρτίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με την  532/2014απόφασή του, ενέκρινε την μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) σε ποσοστό 67% και άνω για το έτος 2015.

Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση εφαρμόζεται  μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού σε ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%), για τους πολύτεκνους και για άτομα με αναπηρία (67% και άνω).

 

Για να τύχει ένας κάτοικος του Δήμου τη μείωση αυτή στα δημοτικά τέλη, πρέπει  να καταθέσει από 8 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι και 31 Μαρτίου 2016,  στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης (γραφείο προσόδων), τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

Περισσότερα...

Ενημέρωση

Σιάτιστα: Αίθουσα Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου: Εκδήλωση για τη βράβευση πρωτοετών φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κοζάνης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ              ΠΡΟΣ ΤΟΝ   ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ       

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΛΙΟΥΡΑ  2                                 κ.  Τσίπρα. Α

ΚΟΖΑΝΗ 

 

Το  Διοικητικό  συμβούλιο του συλλόγου πολύτεκνων Κοζάνης συνήλθε στα γραφεία του της 23 Οκτώβριου και αποφάσισε την αποστολή του εγγράφου   αυτού προς τον πρωθυπουργό, αρμοδίους  υπουργούς και όλους τους   βουλευτές της Δ . Μακεδονίας.  Η  χώρα μας βρίσκετε ήδη σε δημογραφική κατάρρευση οδηγείτε μετά  και τα τελευταία στοιχεία σε  αφανισμό, αφού το20,5%ειναι πάνω από 65  χρόνων, οι γεννήσεις μειώνονται συνεχώς .Τα χρόνια των μνημονίων και οι περιοριστικές πολιτικές που εφαρμόζονται καταργώντας  όλα  τα δημογραφικά κίνητρα, είχε  σαν  αποτέλεσμα  τον  αφανισμό  μιας πόλης  62000 κατοίκων.

Περισσότερα...

Ενημέρωση

Γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέων αντιπροσώπων, πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κοζάνης

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗ 08-9 -2015

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΛΙΟΥΡΑ 2

ΤΗΛ. & FAX 24610-22821 προς τα μέλη

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 309 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Φίλοι και φίλες πολύτεκνοι σας καλούμε,

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ .

Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 11π.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την εξελικτική επιτροπή μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως από 11 Σεπτεμβρίου έως 25 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν ένα από τα δύο μέλη κάθε Πολύτεκνης Οικογένειας με την επίδειξη θεωρημένης κάρτας πολυτέκνου και την αστυνομική ταυτότητα.

Αντίθετα πρωταρχικός στόχος μας, είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί κύτταρο Δημιουργίας, Αλληλεγγύης και Προάσπισης του θεσμού της οικογένειας που σήμερα βάλλεται ανελέητα και οδηγείται στην εξαθλίωση. Προτεραιότητά μας είναι η κάθε πολύτεκνη οικογένεια να νιώσει τη ζεστασιά, την ηθική και υλική στήριξη και να αποτελεί ο πολυτεκνικός σύλλογος μας ,το αποκούμπι που η κάθε οικογένεια αναζητά. Για αυτό το λόγο η συμμετοχή σας θεωρείται απαραίτητη στην διεξαγωγή των εκλογών.

 

 

Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΥΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Περισσότερα Άρθρα...
Εκδηλώσεις
Φεβρουάριος 2019
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 1 2
Τα νέα μας - Newsletters
Μάθετε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του Συλλόγου μας. Γίνεται μέλος στα newsletters.
Καιρός