Ανακοινώσεις

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗ 08-9 -2015

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΛΙΟΥΡΑ 2

ΤΗΛ. & FAX 24610-22821 προς τα μέλη

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 309 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Φίλοι και φίλες πολύτεκνοι σας καλούμε,

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ .

Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 11π.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την εξελικτική επιτροπή μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως από 11 Σεπτεμβρίου έως 25 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν ένα από τα δύο μέλη κάθε Πολύτεκνης Οικογένειας με την επίδειξη θεωρημένης κάρτας πολυτέκνου και την αστυνομική ταυτότητα.

Αντίθετα πρωταρχικός στόχος μας, είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί κύτταρο Δημιουργίας, Αλληλεγγύης και Προάσπισης του θεσμού της οικογένειας που σήμερα βάλλεται ανελέητα και οδηγείται στην εξαθλίωση. Προτεραιότητά μας είναι η κάθε πολύτεκνη οικογένεια να νιώσει τη ζεστασιά, την ηθική και υλική στήριξη και να αποτελεί ο πολυτεκνικός σύλλογος μας ,το αποκούμπι που η κάθε οικογένεια αναζητά. Για αυτό το λόγο η συμμετοχή σας θεωρείται απαραίτητη στην διεξαγωγή των εκλογών.

 

 

Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΥΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Διαμαρτυρία προς τον Πρωθυπουργό

ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                              ΚΟΖΑΝΗ    13-8 -2015

ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΛΙΟΥΡΑ  2

ΤΗΛ. &  FAX  24610-22821                               Προς

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.  304                                        Αλέξη  Τσίπρα                                                                                          

                                                                        Πρωθυπουργό Ελλάδος

 

κ.  Πρωθυπουργέ ,

 

Φαίνεται ότι το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τον Πρωθυπουργό, Όταν η ΑΣΠΕ συναντούσε τον σημερινό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  πριν τις εκλογές, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε: Οι πολύτεκνοι ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των μνημονίων.

Περισσότερα...

Παρατείνεται η προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων

Παρατείνεται η προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων από τους Δυνητικά Ωφελούμενους έως 26 Αυγούστου 2015 για το Ευρωπαικό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαικής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Οι Δυνητικά Ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιούν Αιτήσεις έως 26 Αυγούστου,είτε μόνοι τους Ιδιωτικά από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.idika.org.gr/teba/Default.aspx , είτε στα κατά τόπους Γραφεία των Δήμων και των Δομών που έχουν ορισθεί και ανακοινωθεί κατά την έναρξη του συγκεκριμένου Προγράμματος για την εξυπηρέτηση των Πολιτών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

                       

Περισσότερα...

Προνομιακά δίδακτρα σπουδών για όλους τους πολύτεκνους στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενος τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους χιλιάδες συμπολίτες μας, για ακόμα μια χρονιά αποδεικνύει ότι στηρίζει έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες, δημιουργώντας ένα ειδικό πρόγραμμα επιδοτήσεων σπουδών. 
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ είναι σε θέση να προσφέρει σε όλα τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών, ειδική επιδότηση διδάκτρων – 35%, για σπουδές στην ειδικότητα της επιλογής τους, στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...
Εκδηλώσεις
Οκτώμβριος 2018
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Τα νέα μας - Newsletters
Μάθετε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του Συλλόγου μας. Γίνεται μέλος στα newsletters.
Καιρός