Ανακοινώσεις

Διαμαρτυρία προς τον Πρωθυπουργό

ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                              ΚΟΖΑΝΗ    13-8 -2015

ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΛΙΟΥΡΑ  2

ΤΗΛ. &  FAX  24610-22821                               Προς

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.  304                                        Αλέξη  Τσίπρα                                                                                          

                                                                        Πρωθυπουργό Ελλάδος

 

κ.  Πρωθυπουργέ ,

 

Φαίνεται ότι το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τον Πρωθυπουργό, Όταν η ΑΣΠΕ συναντούσε τον σημερινό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  πριν τις εκλογές, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε: Οι πολύτεκνοι ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των μνημονίων.

Περισσότερα...

Παρατείνεται η προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων

Παρατείνεται η προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων από τους Δυνητικά Ωφελούμενους έως 26 Αυγούστου 2015 για το Ευρωπαικό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαικής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Οι Δυνητικά Ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιούν Αιτήσεις έως 26 Αυγούστου,είτε μόνοι τους Ιδιωτικά από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.idika.org.gr/teba/Default.aspx , είτε στα κατά τόπους Γραφεία των Δήμων και των Δομών που έχουν ορισθεί και ανακοινωθεί κατά την έναρξη του συγκεκριμένου Προγράμματος για την εξυπηρέτηση των Πολιτών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

                       

Περισσότερα...

Προνομιακά δίδακτρα σπουδών για όλους τους πολύτεκνους στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενος τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους χιλιάδες συμπολίτες μας, για ακόμα μια χρονιά αποδεικνύει ότι στηρίζει έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες, δημιουργώντας ένα ειδικό πρόγραμμα επιδοτήσεων σπουδών. 
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ είναι σε θέση να προσφέρει σε όλα τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών, ειδική επιδότηση διδάκτρων – 35%, για σπουδές στην ειδικότητα της επιλογής τους, στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. 

Περισσότερα...

Υποβολή Αιτήσεων Των Ωφελούμενων Για Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής Και Βασικής Υλικής Συνδρομής Για Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Για Τους Άπορους»

Από την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 έως και την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 θα μπορούν οι 32 Δυνητικά-Ωφελούμενοι των παροχών  (Σύλλογοι και φορείς),  που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020 για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)», να υποβάλλουν  τις Αιτήσεις Υπαγωγής τους στα  σημεία εξυπηρέτησης των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Συγκεκριμένα οι Δυνητικά Ωφελούμενοι  που κατοικούν στα όρια της Π.Ε. Κοζάνης θα υποβάλλουν Αιτήσεις Υπαγωγής στα σημεία εξυπηρέτησης που λειτουργούν στους Δήμους Κοζάνης, Βοίου, Εορδαίας, Σερβίων- Βελβεντού.

Εκτός από τους Δήμους οι Ωφελούμενοι θα μπορούν να επισκεφθούν την Ιστοσελίδα της Π.Ε. Κοζάνης www.kozani.gr - www.pdm.gov.gr  όπου εκεί υπάρχει η ανοιχτή πρόσκληση.   

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Κοζάνης, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Π.Ε. Κοζάνης, θα υλοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τις δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή /και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ)

Περισσότερα...

Τιμωρούνται οι πολύτεκνοι ακόμη και στις μετεγγραφές

Η νέα (συγ)Κυβέρνηση ακολουθεί πιστώς την ίδια αντιπολυτεκνική και αντιδημογραφική πολιτική της απελθούσης και προκατόχου της (συγ)Κυβέρνησης.

Παρά τη δέσμευση του Υπουργείου Παιδείας ότι οι αλλαγές στην Παιδεία δεν θα γίνουν αιφνιδιαστικά αλλά έγκαιρα και μετά από διάλογο και παρά την οδηγία της Προέδρου της Βουλής να μην γίνονται αποδεκτές τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια, εν τούτοις στο άσχετο νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια (του υπουργείου Εσωτερικών) και τη στιγμή που τα μάτια όλων μας ήταν στραμμένα στο Στρασβούργο, όπου δινόταν μάχη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Πρωθυπουργό μας, έφεραν την τελευταία στιγμή στην ολομέλεια της Βουλής παρά την κανονική διαδικασία και χωρίς την παρουσία του αρμόδιου υπουργού τροπολογία για τις Μετεγγραφές, η οποία ψηφίσθηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...
Εκδηλώσεις
Φεβρουάριος 2019
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 1 2
Τα νέα μας - Newsletters
Μάθετε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του Συλλόγου μας. Γίνεται μέλος στα newsletters.
Καιρός