Ανακοινώσεις

Πληρωμή οικογενειακών επιδομάτων για παλιούς δικαιούχους

Με εντολή του υφυπουργού Εργασίας Β. Κεγκερογλου τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το τρίτο τρίμηνο θα καταβληθούν 18 Σεπτεμβρίου αντί Οκτωβρίου και θα περιληφθούν σ’ αυτήν την καταβολή και τα δικαιούμενα επιδόματα 1ου και 2ου τριμήνου για όσους δικαιούχους δεν τα έχουν λάβει μέχρι τώρα.

Περισσότερα...

20000 οι εισακτέοι στα ΑΕΙ με δικαίωμα μετεγγραφής

Δεν θα υπάρξει ψαλίδισμα των δικαιούχων μετεγγραφής στα ΑΕΙ/ΤΕΙ φέτος. «Σφίξτε τα δόντια φέτος», λέει ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος προς τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, τα οποία αναμένεται να δεχθούν την πλημμυρίδα μετεγγραφών κατά το νέο ακαδημαϊκό έτος. Παράλληλα, χθες, ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε με τα μέλη της ΑΔΙΠ με θέμα τη αξιολόγηση των ΑΕΙ, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανοίξουν τον δρόμο για νέες συγχωνεύσεις και καταργήσεις Τμημάτων.

Ειδικότερα, όπως εξήγησε χθες, μιλώντας στην «Κ», ο κ. Λοβέρδος, για το 2014-2015 θα γίνουν οι μετεγγραφές με βάση τους όρους που θέτει το άρθρο 53 του νόμου 4264/ 2014 (παιδιά τριτέκνων, πολυτέκνων οικογενειών κ.λπ.). Επιπλέον θα παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς θέσης των επιτυχόντων του 2014 με κριτήριο την εισοδηματική κατάσταση των οικογενειών τους (9.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειας του επιτυχόντος). Ο αριθμός των επιτυχόντων που θα δικαιούνται μετεγγραφής, με βάση αυτό το κριτήριο, δεν θα ξεπερνάει το 10% επί των εισαχθέντων στα ΑΕΙ/ΤΕΙ υποδοχής.

Περισσότερα...

Διανομή ροδάκινων την Παρασκευή 5/9

peaches

O Σύλλογος Πολυτέκνων Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι λόγο προβλημάτων που προέκυψαν η διανομή ροδάκινων δεν θα γίνει στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου


Θα γίνει την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις ψυγείων του κ. ΜΑΣΤΡΑΝΕΣΤΗ  στο 1 χλμ. ΒΑΤΕΡΟ - ΣΚΑΦΙΔΙ

Ενημέρωση

 

Υπουργέ τον αριθμό των πολ. φοιτητών τον γνωρίζετε.. Εμπαίζουν και πάλι τους πολ/κνους

Μεταφορά θέσης (μετεγγραφές) πολυτέκνων

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι.

            Συζητείται σήμερα και αύριο στη Βουλή τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Παιδείας σχετικά με τις μετεγγραφές των Πολυτέκνων.

            Είναι επιβεβλημένο να αποσταλούν άμεσα επιστολές προς τον Υπουργό Παιδείας και σε όσους Βουλευτές της Περιφέρειάς σας, συγκροτούν το Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής, σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στην παρακάτω επιστολή, την οποία αποστείλαμε στον Υπουργό Παιδείας καθώς και σε όλους τους Βουλευτές που συγκροτούν το Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής:

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...
Εκδηλώσεις
Ιούνιος 2018
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Τα νέα μας - Newsletters
Μάθετε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του Συλλόγου μας. Γίνεται μέλος στα newsletters.
Καιρός